Varumärke med kundnytta
 

Välkommen!

Välkommen till Magnusson & Kennberg Varumärkesutveckling. Matz Magnusson är analytiker och Tommy Kennberg är estradör. Vi är bägge pedagoger och drivs av en vision att kunna göra skillnad för våra kunders varumärken genom att engagera medarbetarna. Våra personligheter skiljer sig åt en del och kombinationen av oss brukar alltid bli väldigt bra.

Matz Magnusson

Varumärkesutveckling och kundbemötande


Matz Magnusson

E-post: matz@magnussonkennberg.se
Telefon: 0768-78 90 90

Jag är civilekonom med tjugo års erfarenhet av varumärkesutveckling och reklam för ett stort antal företag och organisationer i Sverige. De senaste tio åren har jag arbetat som varumärkeskonsult i Magnusson & Kennberg Varumärkesutveckling AB. Att jag lyssnar på mina kunder och kan inspirera dem till utveckling brukar vara något kunderna uppskattar hos mig. Min mission är att bidra till att mina kunders medarbetare känner delaktighet i varumärkesarbetet och är stolta över vad de åstadkommer för sina kunder.

Tommy Kennberg

Varumärkesutveckling och kundbemötande


Tommy Kennberg

E-post: tommy@magnussonkennberg.se
Telefon: 0705-11 34 90

Jag är en beteendevetare och skådespelare som alltid har jobbat med relationer och kommunikation. Kundbemötande och revir i organisationer är mina favoritområden. Jag har också ett stort samhällsengagemang. Clownnäsan är min ledstjärna. Min mission är att bygga starka varumärken inifrån och ut. Struktur, ordning och reda måste alltid gå hand i hand med medarbetarens magkänsla. Lägg till en stor portion humor i arbetet och succén är ett faktum.